Bud och Express

Med 30 års erfarenhet av bud och distributionstransporter har vi både erfarenhet och kunskap, men framför allt ett brinnande intresse för att ge en excellent service till våra nuvarande och blivande kunder. Vi förfogar över mer än 40 resurser vilket gör att vi alltid kan ge snabb och kundspecifik service och leveranser samma dag är något av vår specialitet. 

Varför ska du välja MLT?

• Punktlighet
• Lätt att beställa
• Leveransbesked i realtid
• Enhetlig profil för både förare och bilar
• Alkolås i samtliga budbilar
• Bra ambassadörer
• Flera fakturametoder

I Uppsala stad så har MLT ett 40-tal resurser och det är även här vi har vår bas för verksamheten, det gör att vi kan hålla en väldigt hög servicegrad med alltifrån budgettransporter till panikbud. MLT kan erbjuda en helhetslösning av farligt gods, även klass 7 Radioaktiva ämnen. 

Anlita oss när du behöver en säker distributions och budfirma i Uppsala.

Cykelbud/Bud inom Uppsala

Vi på MLT kan erbjuda cykelbud - ett riktigt miljösmart alternativ för budtransporter inom centrala Uppsala.

Cykelbudet är baserad i centrala delarna av Uppsala. Om det du vill buda inte går att frakta på cykeln vill vi ändå slå ett slag för miljösmarta transporter och använder fordon med bästa möjliga miljöklass och samlastningstransporter, för minsta möjliga påverkan på miljön.

I Uppsala stad så har MLT ett 40-tal resurser och det är även här vi har vår bas för verksamheten, det gör att vi kan hålla en väldigt hög servicegrad med alltifrån budgettransporter till panikbud. MLT kan erbjuda en helhetslösning av farligt gods, även klass 7 Radioaktiva ämnen.

Turbilar till Stockholm

Turbilar är ett riktigt bra sätt att relativt snabbt få fram paket eller pallat gods till eller från Stockholm. MLT har sex turbilar som avgår ifrån Uppsala varje heltimme mellan 09-14 på vardagar. Det är en unik frekvens på turbilar till Stockholm.

Godset hämtas upp och levereras uteslutande av samma chaufför och bil, vilket borgar för en säker transport och leverans av ert gods.

Pallbud

MLT är ledande inom pallbud i Uppsala, Uppland samt till och ifrån Stockholm. Alla typer av pallat gods är något vi löser med kort varsel, MLT är specialister på samma dag leverans. Vi har många bilar med bakgavellyft, den som klarar mest är 2000 kg i ett lyft. Våra större lastbilar har även öppningsbar sida i skåpet. Det gör att vi kan lasta med långa eller väldigt skrymmande pallar. Farligt gods som är pallat eller i större kärl kan vi också ordna.

Långväga bud även ut i Europa

När det är riktigt bråttom eller godset har en sådan beskaffenhet att det inte kan gå med reguljära linjebilar eller flyg så kan det vara befogat med ett långväga bud.

Vi har genom åren utfört många typer av långväga bud, så väl som kylda läkemedel/prover eller riktigt skrymmande partisändningar.

Jourtransport

Ni kan även nå oss på samma telefonnummer som alltid 018-69 35 10 , dygnet runt året om. Under jourtid så svarar en chaufför i telefonen och kan boka in bud som ska gå just då.

Det som man inte kan göra via jourtjänsten är att boka till nästkommande dag eller boka av eller ändra i redan bokad transport. För sådana tjänster kan vår gruppmail bud@mltab.com användas. Vi återkommer så fort ditt ärende har behandlats.